Kullanıcı Adı:

Şifre:

Gönderen Konu: MisticPower (VENDETTA)  (Okunma sayısı 200 defa)

Çevrimdışı MisticPower.Frm

• Tarafsız
  • *
  • Yeni Nesil Private Server
    • Profili Görüntüle
MisticPower (VENDETTA)
« : 31 Ekim 2011, 02:32:55 »
Kendinize İyi bakın arkadaşlar Bestmetin2'yi Bırakıyorum ..

Sebebi; Oyunun ikidebir Uzun süre Açılıp Kapanması Haber verilmeden birden yenilik yapılması Bazı oyunculara kurallar dısı yapılan game master yardımları falan böle gidiyor :)

Çevrimdışı [TL]Zemahser

• Sen İstedigini Değil Hak ettigini Yaşıyorsun
  • Takım Lideri
  • Arkadaşca
    • Profili Görüntüle
MisticPower (VENDETTA)
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2011, 09:59:13 »
oyun uzun süre kapanıp açılmamama sorunu yasamadı ikincisi yenilikler her zaman olucaktır unutma isine gelsede gelmesede üçüncüsü gm masterların hiç biri oyun içi item yardımı yapmamıstır. İTEM SATIN ALMAK YASAK DEĞİLDİR

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
MisticPower (VENDETTA)
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2011, 17:37:51 »
Ben 1 Yıl Bu oyunu Oynadım 1 yılda Gördüklerimi 2 satırla Anlatamam Haklısın Ayrıca Oyun 2 hafta kapalı kaldı acıldı 1 hafta acıldı yine kapandı bu şekilde düşünen tek ben değilim bunu sizde iyi biliyosunuz XIAN adlı serverı actıkdan sonra yaşananları ayrıca ben adım gibi biliyorumki itiraflarınıda duydum bi cok oyuncuya PARA VERMEDEN bazı game masterların yaptıgı 7 efsunlu item yardımlarınıı neyse uzatmaya gerek yok zamanında keyifli bir oyun sürmüştüm bunun icin teşekkür ediyor ve size başarılar diliyorum arkadaşlarımada keyifli oyunlar diliyorum Ayrıca zamanında [SGM]VENUS'UN "S...min Game Masterları" Diye Ettigi Küfürün Hala Bilgisayarımda Fotografı Var Ve Oyunu Bırakmamda Bununda İnanın Anlattıklarım kadar faydası vardır.  Ben Hakkettiğimi Yaşıyorsam Sizin böle bi hakkınız yok ;) İyi günler.

Çevrimdışı [Xe]Xenon

• Game Admin
  • Arkadaşca
  • Best Metin2
    • Profili Görüntüle
MisticPower (VENDETTA)
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2011, 19:09:17 »
Bu bölümü açma amacımız: http://metin2sohbet.com/forum/oyuna-veda-eden-arkadaslar-bolumu-t1352.0.html
Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkürler.
-Oyun sorunları ile ilgili çalışmalarımız sürekli devam etmektedir, bu konuda şunu belirtmek isterimki oyunumuz yaklaşık 1,5 yıllık bir oyun
çok hata aldık ve bu hatalarda da hiç bir sunucu bize destek veremedi kendi ekibimizle çözdük. 1 hafta kapalı kalmalar destek vermesini beklediğimiz
kişileri beklemekle geçti anlayacağınız. 
-item desteği konusuna gelince o konuda da gerekli temizlikleri yaptık.

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
MisticPower (VENDETTA)
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2011, 00:01:10 »
Teşekkürler Xenon Bunları Sende Onayladıgın İcin, Siz veyahutta Zemahser Birine Birşey Verdi Demiyorum Ama Verenleride Gayet iyi Biliyorum item konusunda, Güzel Bir dille İlgilendiginiz İcinde Ayriyetten "Xenona" Teşekkür  ediyorum İtem Yardımı Yapanların Temizlendigini Söylüyorsunuz Ama Zemahser Yani Takım Lideriniz Bunu Kabul Etmiyor Kimse Yardım Yapmadıysa Siz Kimi Sildiniz ?? ??? Neyse Karışık Konular Ben Kendim İcin söylemiyorum Oyununuza Para veren arkadaşlarım icin söylüyorum neyse gerçi onların yerinede konusmak üstüme değildir ama Yinede Teşekkür ediyorum Bana Keyifli Bir Oyun Sürdünüz Daha Dogrusu Bircok kişiye Yeni Arkadaşlıklar Kazandırdınız Yeni İnsanlar tanıdım Kurdugunuz Bestmetin2 Adlı Oyunun altında.. Kendinize iyi Bakın,  :)

Çevrimdışı arslan708

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
MisticPower (VENDETTA)
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2012, 21:07:39 »
MisticPower kardesım sımdı gordum bunu :S Bana kus gittin galiba ama benım o lonca meselesımden hicbir haberım yoktu tartıstın sonrada daha konusamadık kusura bakma kardesım senden sonra barıs soyledı bana 5 6 gun sonra nıye boyle oldugunu ben bılmıyordum vallahi :S TheLight

Seo4Smf Tagleri: vendetta misticpower